Impressie Urban Future Conference.
05 - 07 Juni 2024
Ahoy, Rotterdam

Urban Future Conference

Rotterdam is van 5 tot 7 juni 2024 dé plek voor Europese ‘CityChangers’ tijdens de Urban Future conferentie in Ahoy.

Urban Future (of #UF24) is met jaarlijks meer dan 2.000 deelnemers uitgegroeid tot het meest bezochte en inspirerende evenement voor stadsveranderaars in Europa. Een week lang draait alles om duurzame stedelijke ontwikkelingen tijdens excursies, sessies, workshops en evenementen. De belangrijkste vraag is: Hoe maken we onze steden beter?

De kernthema’s van #UF24 zijn klimaatadaptatie, bouwen van duurzame steden, sociale aspecten van transformatie en persoonlijke groei. Het doel van het evenement is het versnellen van de transformatie naar duurzame steden door stadsvernieuwers met elkaar te verbinden, ongeacht de aard van de organisatie waar ze voor werken.

We hebben ambitieuze doelen gesteld voor Rotterdam als het gaat om het creëren van een toekomstbestendige en duurzame stad. De omvang van de uitdagingen en de snelheid waarmee we de energietransitie en duurzaamheid in Rotterdam willen aanpakken, vereisen innovatief denken. Urban Future is de ideale manier om belangrijke mondiale ontwikkelingen te verbinden met lokale vraagstukken en oplossingen. Samen met het bedrijfsleven, organisaties en lokale partners zoeken we tijdens het congres actief naar manieren om de specifieke kwesties aan te pakken die hen bezighouden. Tot slot kunnen we aantonen dat Rotterdam een toonaangevende stad is op deze thema’s.

Voor meer informatie en tickets, ga naar de website van Urban Future Conference.

Meld je aan voor de Rotterdam Circulair Nieuwsbrief